Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Crossdock-complex Nieuwegein

ProDelta is in 2013 eigenaar geworden van een mooi crossdock-complex, gelegen op 19.947 m² eigen grond, met 47 loadingdocks en 5 kantoorverdiepingen aan De Liesbosch 90 te Nieuwegein. Door de ligging op een steenworp afstand van de afslag naar de rijksweg A12 is het complex uitstekend bereikbaar. Ook vanaf de rijksweg A27 en vanuit het centrum van Nieuwegein en Utrecht is de bereikbaarheid goed te noemen.


Huurder TNT Innight biedt met haar Night Express Services sectorgerichte nachtdistributie oplossingen. Zendingen worden aan het einde van de werkdag opgehaald en nog dezelfde nacht vóór 07.00 uur afgeleverd. Het centrale distributiecentrum in Nieuwegein vormt de spil van deze dienstverlening. Hier worden de zendingen 's avonds, veelal automatisch, op route gesorteerd. Na sortering vindt vervoer plaats naar strategisch gelegen depots van waaruit fijnmazige distributie plaatsvindt naar de afleverlocaties.

 

Status :
Verhuurd

Type :
Bedrijfsruimte en kantoorverdiepingen

Bereikbaarheid :
Door de ligging op een steenworp afstand van de afslag naar de rijksweg A12 is het complex uitstekend bereikbaar. Ook vanaf de rijksweg A27 en vanuit het centrum van Nieuwegein en Utrecht is de bereikbaarheid goed te noemen.

Vloeroppervlakte :
Totaal verhuurbaar vloeroppervlak: 10.697 m², waarvan:

Bedrijfsruimte: 7.867 m²

Kantoorruimte: 2.830 m²

Adres :
De Liesbosch 90

Postcode :
3439 LC

Plaats :
Nieuwegein

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 10.700 m²