Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Districentrum Prinsenhil

Het distributiecomplex voor de opslag, cross docking en value added services van Koopmansgoederen. Efficiënt, goed ontsloten en veilig.


 


Districentrum Prinsenhil is een multifunctioneel distributiecomplex gelegen op bedrijventerrein “De Krogten” te Breda. Kwaliteit, goede bereikbaarheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van dit complex. Districentrum Prinsenhil betekent werken in het middelpunt van logistiek Nederland. Al jaren wordt West-Brabant aangemerkt als de logistieke hotspot van Nederland. Zo zijn ondermeer Het topinstituut Logistiek en de Supply Chain Campus gevestigd in Breda.


 


Momenteel is er circa 16.500 m² distributieruimte op Districentrum Prinsenhil gerealiseerd. Hieraan zal nog circa 11.000 m² nieuwbouw worden toegevoegd. In totaal bestaat het complex uit diverse compartimenten vanaf circa 4.330 m², die geschikt zijn voor zowel de opslag als distributie van koopmansgoederen. Verder is het complex, gezien het grote aantal loading docks, uitermate geschikt voor cross docking. Voor Value Added Services (VAS) activiteiten zijn entresolvloeren aangebracht boven de laad- en loszones.

Status :
In ontwikkeling

Type :
Multifunctioneel distributiecomplex

Vloeroppervlakte :
Bedrijfsruimte (Bestaand):
Ca. 12.592 m²

Kantoorruimte (Bestaand):
Ca. 2.442 m²

Entresolvloer (Bestaand):
Ca. 1.450 m²

Distrbutieruimte (Nieuwbouw):
Ca. 11.000 m²

Gebruiksmogelijkheden :
Bedrijfsruimte geschikt voor de op- en overslag van koopmansgoederen.

Adres :
Prinsenhil 1-3

Postcode :
4825 AX

Plaats :
Breda

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 16.500 m² bestaand. Ca. 11.000 m² uitbreiding mogelijk