Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Park Westvlietweg

Het multifunctionele complex voor de regio Haaglanden. Betaalbaar, Bereikbaar en Flexibel. Op Park Westvlietweg bevindt zich een distributiehal met multifunctioneel bedrijfsgebouw dat ruimte kan bieden aan zowel commerciële bedrijven als organisaties in de non-profit sector. Het complex is voor diverse functies geschikt, dan wel geschikt te maken. Hierbij kan worden gedacht aan een regulier kantoor-gebouw, een opleidingscentrum, een schoolgebouw, etc.. Bij het gebouw behoort een volledig omheind buitenterrein, dat kan worden aangewend als parkeerterrein voor ca. 300 parkeerplaatsen en/of buitenopslag.

Status :
Verhuurd

Type :
Bedrijfsruimte en kantoorruimte

Vloeroppervlakte :
Bedrijfsruimte:
Ca. 27.000 m²

Kantoorruimte:
Ca. 6.175 m²

Buitenterrein:
Ca. 10.000 m²

Parkeergelegenheid :
Het buitenterrein kan worden aangewend als parkeerterrein (minimaal 300 parkeerplaatsen) en/of buitenopslag. Hiermee biedt Park Westvlietweg de meest flexibele oplossing voor organisaties met veel ambulante medewerkers.

Gebruiksmogelijkheden :
Bedrijfsruimte ten behoeve van de op- en overslag van handelsgoederen.
Daarnaast biedt Park Westvlietweg een multifunctioneel bedrijfsgebouw dat ruimte kan bieden aan zowel commerciële bedrijven als organisaties in de non-profit sector. Het complex is voor diverse functies geschikt, dan wel geschikt te maken. Hierbij kan worden gedacht aan een regulier kantoorgebouw, een opleidingscentrum, een schoolgebouw, etc..

Adres :
Westvlietweg 7-8

Postcode :
2491 EA

Plaats :
Leidschendam

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 33.100 m²